Kaartverkoop

ROTTEBOKAAL FEEST 2019

”Handen uit de mouwen, bakken vouwen.”

Zijn jouw ambities ook torenhoog? Streven jouw talenten ook de WAB voorbij? Zorg dan dat je na het roeifestijn op de WAB aansluit op het legendarische Rottebokaal feest, al jaar en dag het nummer #1 roeifeest van het jaar!

Samen met heel roeiend Nederland gaan we op z’n Rotterdams handen uit de mouwen, bakken vouwen. Op zaterdag 8 juni 2019 zullen wij de voetbalvelden verruilen voor hockeyvelden en ruilen we de stewards in voor hockeytutjes. Onder de ondergaande zomerzon zullen we onder genot van saxofoonklanken en een goede bbq de avond inluiden, voor we over gaan op het echte werk. Tot diep in de nacht zal menig bekende dj zijn of haar plaatjes laten draaien. Daarnaast is er ook gedacht aan alle slapers, het feest bevindt zich op nog geen 200m afstand van Erasmus Sport!

LET OP: de kaartjes voor zowel het feest als de overnachting gaan binnenkort online, dus zorg dat je ons evenement en onze facebookpagina in de gaten houdt! Om onduidelijkheden te voorkomen; bij een overnachting zit geen feestkaart inbegrepen, deze dient apart gekocht te worden!

https://bitscan.net/shop/v2/024y98ypnk

INFO
???? Leonidas (Toepad 95, Rotterdam)�
???? 8 juni 2019 21:00-03:00
???? Early bird €8,00
Regular bird €10,00
Late bird €12,00

???? Legitimatie verplicht