Volop genieten van wedstrijd en feest op 8 en 9 juni? Boek uw overnachting en ga voor de Rottebokaal Weekender! 

Om goede roeiprestaties te faciliteren bieden wij dit jaar 150 slaapplekken aan in de nacht van 8-9 juni voor de roeiers die zondag vroeg starten. Voor slechts €7,00 per persoon kunt u slapen bij Erasmus Sport op de universiteit. Deze sportzaal is op loopafstand van het Rottebokaal feest in stadion Woudestein, en op loopafstand van metrostation Kralingse Zoom, die een rechtstreekse verbinding heeft met station Rotterdam Alexander. Dus wil je heel graag naar het feest op zaterdag, maar moet je zondagochtend voor de eerste start op de Willem-Alexander Baan zijn? Dan is dit dé oplossing! 

Uw spullen kunt u zaterdag vanaf 11:00 in een gereserveerde kleedruimte op eigen risico herbergen. Eventuele waardevolle spullen kunnen worden opgeslagen in de aanwezige kluisjes tot 00:00, daarna gaan alle kluisjes automatisch open.

De faciliteiten (douches, toiletten en kleedruimtes) van het sportcentrum zijn te gebruiken gedurende het verblijf. De slaapzaal is open voor gebruik tot zondag 8:00 uur ‘s ochtends, waarna hij weer gebruikt zal worden voor sportevenementen. Ieder slaapplek heeft een matje, maar verder dient u zelf beddengoed mee te nemen (kussen + slaapzak). 

Pittoreske huisjes vindt u hier: https://www.vakantiegevoel.nl/…/recreatiepark-de-koornmolen/

Liever uw centen sparen voor een burger op de baan of pils aan de bar? Kampeerplekken boekt u hier: http://www.koornmolen.nl/