De Rottebokaal wordt georganiseerd op de Willem-Alexander baan. Dit is een 2 kilometer roeibaan met acht wedstrijdbanen in de Eendragtspolder in het recreatiegebied Rottemeren. Het adres van de Willem-Alexander baan is: Nely Gambonplein, 2761 EH Zevenhuizen.

U kunt de Willem-Alexanderbaan bereiken via een pendeldienst vanaf station Rotterdam Alexander, met de auto, openbaar vervoer of met de fiets.

OPENBAAR VERVOER


Neem de trein naar station Rotterdam Alexander en pak daar de pendeldienst richting de Willem-Alexanderbaan.

U kunt vanaf station Rotterdam Centraal de Intercity pakken richting Leeuwarden, Hoogeveen of Utrecht Centraal of de sprinter richting Uitgeest.

U kunt vanaf station Utrecht Centraal de intercity pakken richting Rotterdam Centraal.

Vanaf station Amsterdam Centraal kunt u de sprinter richting Rotterdam Centraal pakken of de Intercity richting Utrecht Centraal of Rotterdam Centraal.

Bekijk vooraf de actuele reisinformatie op www.9292.nl.

PENDELDIENST | ROTTERDAM ALEXANDER

Gedurende het weekend van de Rottebokaal zal er speciaal voor dit evenement een pendeldienst rijden tussen station Rotterdam Alexander en de Willem-Alexander baan. U kunt voor deze dienst een kaartje aanschaffen in de bus bij vertrek vanaf station Rotterdam Alexander. Koop een busticket via onze webshop. De prijs voor een retour zal 10,30 euro bedragen en kan alleen via iDeal of Credit Card worden betaald.

Download hieronder het voorlopige busschema van zaterdag en zondag met de vertrektijden vanaf Station Rotterdam Alexander en de Willem-Alexander Baan. Plan uw reis en onthoud dat vol = vol.

FIETS

De Willem-Alexanderbaan is goed bereikbaar per fiets. U kunt uw fiets parkeren buiten het wedstrijdterrein.

AUTO

U kunt uw auto parkeren op de daarvoor bestemde parkeerplaats. Als u naar de Willem-Alexander Baan rijdt zult u door onze verkeerregelaars naar de dichtstbijzijnde parkeerplaats worden geleid. Op de locatie kun je een parkeerticket (10 euro) kopen.

U kunt het volgende adres invoeren in uw navigatie: Nely Gambonplein 1, 2761 EH Zevenhuizen.


VANAF ROTTERDAM

Rijd via de A20 richting Waddinxveen. Neem afslag 17 richting Nieuwerkerk aan den Ijssel (N219). Neem op de rotonde de 1 e afslag naar de Schielandweg (N219). Neem vervolgens op de rotonde de 2 e afslag. Neem daarna op de rotonde de 3 e afslag naar de Zuidplasweg. Neem als laatste op de rotonde de 3 e afslag en volg de borden richting de Willem-Alexanderbaan.


VANAF REGIO 020/UTRECHT

Rijd via de A2 richting Utrecht en volg de borden richting Den Haag/Rotterdam. Volg daarna de borden richting Den Haag/Zoetermeer/Waddinxveen over de A12/E30. Neem afslag 9 naar Zevenhuizen. Sla rechtsaf naar de N219 richting Zevenhuizen. Neem op de rotonde de 1e afslag naar de Zuidplasweg. Neem vervolgens op de rotonde de 3e afslag en volg de borden richting de Willem-Alexander baan.


VANAF DEN HAAG

Rijd via de A12 en neem afslag 9 naar Zevenhuizen. Sla rechtsaf naar de N219 richting Zevenhuizen. Neem op de rotonde de 1e afslag naar de Zuidplasweg. Neem vervolgens op de rotonde de 3e afslag en volg de borden richting de Willem-Alexander baan.