Bereikbaarheid Feest

Het Rottebokaal feest zal dit jaar in de Maassilo (Maashaven Zijde 1, Rotterdam) georganiseerd worden. Het feest is bereikbaar met het openbaar vervoer of (OV) fiets. Op de heenweg is het feest ook bereikbaar met het openbaar vervoer en terugweg met een pendelservice. 

Koop uw buskaartje hier.

Heenweg VANAF WAB

Neem de pendelbus vanaf de WAB naar metrostation Alexander (kaarten te koop via webshop of ter plekke). Neem Metro A/B richting Hoek van Holland Haven/Vlaardingen West naar Beurs.

Optie 1: Stap over op Beurs op Metro C/D/E richting De Akkers/Slinge naar Maashaven. Vanaf hier nog 3 minuten lopen naar de Maassilo.

Optie 2: Stap over op Beurs op Metro D/E richting Den Haag Centraal/Rotterdam Centraal naar Rotterdam Centraal. Neem daar een OV fiets. Het is 15 minuten fietsen naar Maassilo.

Terugweg vanaf Maassilo

Als je met fiets/OV fiets bent, is het 15 minuten fietsen vanaf de Maassilo naar Rotterdam Centraal. 

Er zal een pendelbus vanaf de Maassilo vertrekken naar Rotterdam Centraal. Er vertrekken bussen om 01:30u, 02:30u, 03:15u richting Rotterdam Centraal. Tickets voor deze pendelbus kun je alleen kopen via de webshop. 

Heel de nacht rijden er elk uur Intercity’s in de richting van onder andere Utrecht, Amsterdam en Leiden. Bekijk vooraf de actuele reisinformatie op www.9292.nl.